banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ma 3x csináltam meg a ht-15-t (12e) és mindegyik bukó, szóval nem kicsit idegesítő. Nem gondoltam volna, hogy van még lejjebb a színvonvalban, de a patch óta minden hülye grille-el akar játszani és itt a hülye szót tényleg szó szerint kell érteni.

A WTE-t sem szerettem mondjuk, de abból legalább kevés volt. Na mindegy megunják hamar szerintem a grille-t amúgy is, mert azzal tudni kell játszani, az meg nekik nem megy.

Meg mintha még a szokásosnál is több retard lenne, egyszerűen annyira hektikusak a csaták, teljes káosz. Idióta retardált előre rohan megdögleni az ellenséges tűzbe 3:3 állásnál és neki volt a legtöbb hp-ja, persze hogy bukjuk, de miért megy előre. Egyszerűen felfoghatatlan.

Type62-vel Ensk-en egyedül maradtam proto, su152 meg t34-85 ellen és beálltam a k0 bokorba, ha jönnek foglalni, akkor onnan kiszedem őket. Erre egy idióta bemondja a helyzetem, több másik ugat a chat-ben, hogy így meg úgy kemper (ja, akkor jöttem körbe a teljes képernyőn, de ha ő engem a csata vége felé egy bokorban lát, akkor biztos ott voltam végig = retardált logika, ne is próbáljuk meg megérteni).

Így azért nehezebb volt a dolgom, de kiszedtem mindhármat. A protot megkerültem és akkor jött rá az idióta, hogy nem fordul körbe a tornya, ott ugatott, hogy csít. Mondom neki milyen cheat bmeg??? Ja és a nagypofájúak hirtelen elhallgattak. Csata után a legnagyobb pofájútól megkérdeztem, hogy van-e leghalványabb sejtése, hogy mi történt a végén és hogyan szedtem ki a 3 tankot? Valami orosz/cirill ugatás volt a válasz.

Komolyan, mintha ilyen állatfarm lenne, teljes agyhalottakkal.

Hihetetlen tényleg. Mondjuk a Maus-al mindegy, az egy mocsok sz.r tank mindenhogyan, úgyhogy kigurulok vele, aztán próbálok csinálni valamit, de legtöbbször totál retardált a csapat.

Ami meg tényleg b.ssza a csőrömet, hogy "beragadt" a Maus-nál a prokhorovka, malinovka 2-3 nagy arty mellett. Érdekes, 10 csatából 5 ezeken a pályákon zajlott. Átváltok light tankra, hátha és megkapom dorfot meg ensket 3x egymás után. Elmegy a büdös csába a WG is, de hogy ez nem véletlen, az biztos.