banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én még jó régen, de a lengyel sztár játékost kérdeztem meg, amikor T25-el játszott ellenem és kib.szott ügyesen tolta, igaz nem sajnálta az aranyat.

Rammer, egld és venti, a game chat-ben kérdeztem és valaki más javasolta, hogy venti helyett lehet bino is, ha nem vagyok annyira agresszív játékos és nekem ez jött be.

Meg a másik dolog, hogy vegyél 100 oktános benzint, féláron van most. Javít a forduláson meg a torony forgatásán is, ami két nagy gyengéje (meg persze gyorsabb kicsit a tank, az is előny).
    Érdemes kipróbálni pár csata erejéig, ha csak 1 plusz lövésed lesz miatta csatánként, már bőven megérte a 2,5e kreditet, nagyon jól hozza a kreditet a tank.

Egyszóval én rammer, egld meg binoval használom és veszek előre jó sok 100-as benyát is hozzá.

Nekem bejött, eddig 820 az átlagsebzésem vele, de romlik, mert volt 900 körül is, csak sajnos a rengeteg OIExp meg OI miatt, de az ONI sem olyan tank, amit sűrűn lehet vele sebezni, de azzal szerencsére ritkábban futok össze. (csak viszonyításnak a lengyel gyerek 1143 átlagsebzést tud vele, igaz több arannyal, de akkor is durva ez).

A bino-t lehet, hogy sokan vitatják, de ami mellette szól, hogy pocsék a látótávja ugyan, de a bino feljavítja 400m + skillek értékre, nekem most 431m-re lát el a tank, ha bekapcsolom a binot, ami azért tier5-ben használható érték (bár, a kiba oi-knak jobb az alap látótávjal természetesen, igaz jobb a kamo értékem, de akkor is nehéz ellenük játszani a T-25-el). Jó a gun dep, tehát ez adja, hogy domb harczos tank. Domb mögé beállva még spotolni is tudok így. Optikát semmiképpen ne tegyél rá, az alig használ valamit ilyen alacsony alap látótávnál, akkor már inkább a venti, ha nem tetszik a bino.

Egy dolgot tanulj meg vele, nincs kapáslövés. Az ágyú nagyon szór, pontatlan még EGDL és a két legénységi skill mellett is. Ez még becélzás mellett is így van, ezért inkább közepes távolságokból számíthatsz találatra és ott tudod kihasználni az egyébként jó DPM-t és elfogadható átütést. Próbálok vele olyan sávban mozogni, ami nincs túl messze az ellenségtől az ágyúja miatt, de a bino-val még tudok spotolni, tehát olyan 380-415m és a kamoja elfogadható, inkább a jobbak között van (kb mint az m4 sherman), tehát skilles legénységnél nem fognak állandóan spotolni.