A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #374384 Hát azt azért nagyon nem mondanám, hogy az E25 mérföldekkel jobb nála. Jó legénység kell a SU-ba, BiA-val, Ventivel, töltésgyorsítóval, ezek nélkül tényleg szenvedés, a 0 ágyúsüllyedést és ágyúkitéríthetőséget kell főleg megszokni, de ha sikerül, utána a 7-8-asok többsége ellen nagyon brutális. Nyilván nem mindig lehet kihasználni a DPM-et, de az nem igaz, hogy nem lehet kihasználni. Ahogy Te is írtad, nem sniperkedős TD, hanem közelharci, amihez nem kell nagy látótáv és pontosság, a mobilitása pedig nagyon jó. Oldalba, hátba kell támadni, kb. mint a könnyű tankokkal, második vonalból, amikor nem figyelnek rád. Én úgy vettem észre, hogy egy 400hp-s taslitól azért jobban megijednek az emberek, mint az E25 130-akat sebző meggymagköpködőjétől, aminek még az átütése is kisebb, mint a SU-é. Azt meg mondanom se kell, hogy a SU-nak 1 lövés az, ami az E25-nek minimum 3. A kettő amúgy is két teljesen különböző játékstílust és hozzáállást igényel, de az tény, hogy a SU-122-44-et nehezebb megtanulni jól használni, mint az E25-öt, én is megszenvedtem vele. Viszont az egyik kedvenc tankommá vállt, és a troll ágyús perverzióm miatt egy kicsit jobban is tetszik, mint az E25.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.06. 12:47:21