A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #373636 Szögezzük le, hogy ez már nem konteo, hogy a WR, mint érték alapján belenyúl a MM-be a WG, hanem tény ! Ez van a licensben. Az más kérdés, hogy ezt teszi az RNG által-e, azaz az egyfajta rengeteg játékosból álló minta, hogy azt tapasztaljuk, hogy ez a MM & RNG anomália egy időben jelentkezik, ez egyfajta megalapozott sejtés. 
Másrészt pedig, nem arról van szó, hogy egy béna játékos esetén, ha kedvez neki ne tudná elcseszni a csatát, hanem hogy megadja neki a lehetőséget. Nézzük : ha egy játékos pro akar lenni és ezt a statján is mutatnia kell, mit kell tennie ? Mivel kell rendelkeznie? Jó gép, játékérzés stb, mindezeken kívül szükséges, hogy a MM ne csessze el a játékát, olyan dolgokkal amiket mind jól ismerünk :RNG megdobja a lövés becsapódási helyét 25%-al, a penje 25%-al kisebb lesz és a dmg-je is és folytathatnánk, hisz tudjátok. Ha mindezek ellene vannak, innen borítékolom, hogy a statja paradicsomi piros lesz az összes értékkel (wr, wn8, aver.dmg), de ha a WG engedi érvényesülni, esetleg adja alá a hátszelet, akkor a tehetsége kibontakozhat.
Én láttam már olyat, hogy akit győzni akar, annak megoldja, még ha az elbénázza is. Bizony ! Van egy ilyen másod accom, amelyben 45-ös köröket megyek wn8-ban és azt is engedi nyerni, igen sokszor. Elég érdekes módon számol a WG. Ha én szopóágon vagyok és beviszem azokat a tankokat, amelyekkel überpro vagyok, akkor olyan csapatokba tesz, hogy lehozzuk a kijelőlt paradicsomoknak a csatát. Bizony !
Úgy néz ki ilyenkor a nap, hogy megyek a tankjaimmal sorra és pirosak, meg narancsok közé tesz, kékek meg lilák ellen és bukok sorra. Ezt követően beviszem a Pz 2-est vagy a t-28-at és már engem tesz a kékek és lilák közé, közben pár kijelölt paradicsomot, akiket a WG nyeretni akar és a prok, gyakorlatice lehozzuk nekik a csatát. Mondanom sem kell, hogy pz2-vel ha semmit nem csinál a fél csapat, akkor egyedül is lehozom a csatát, sőt ki sem tudna lőni a sajátom sem. Az az elv, hogy kellő számú pro lehozza a csatát, ha pistike top tierként a tóba is hajt.