banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Plata, tegnap óta rühellem a T49-t, annyi agyi retardálttal hozott össze a játék, akik mind valamiért t49-ben ültek. Vagy nem csinál semmit, mert sniperkedik olyan távolságból, hogy én az E50-el inkább közelebb megyek vagy beáll a sebességét kihasználva a harci sarokra. Ez azt jelenti, hogy állandóan őt kell figyeljem, merre ficánkol előttem, nehogy tarkón lőjem meg sokkal jobban ki kell rakjam a tankomat, mint szeretném és a többi kellemes dolog. Általában az ellenfél lövéseit is ilyenkor én kapom, mint a második vonal, mert ő lő és tolat, de én még mindig kint vagyok. Az egyik különösen kiba idegesítő volt, azt megfogtam és kitoltam a csába az Oho-val a tűzvonalba. Megúszta, de nagyon ugatott érte viszont legalább eltakarodott onnan.