A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #372755 Én nem erőltetném, bár azért van egy varázsuk. Szinte mindig, mikor tesztszerveren voltam, végigpróbáltam ezt az ágat, de egyszer se tudtam meggyőzni magam, hogy élesben is nekimenjek. Az utolsó igazán jól páncélozott gép rajta az AT-2. Az AT-8 egy kalap fos, szinte minden tekintetben, az AT-7 már egész kemény, de a gigantikus kupoláját annak is bármikor belövik, az AT-15 és a Tortoise is jó weakspotos, és külön öröm, hogy a legevidensebb weak spotjuk, a kis géppuskatorony a felépítmény szélén még a töltőt is viszi szinte minden bekapott találatnál. Az FV meg jó, mind ismerjük a Csillagrombolót, de azt meg ugye arannyal kell használni, úgyhogy elviszi az ember gatyáját is, ráadásul nekem túl hektikus annak a HESH-nek a sebzése. 20 másodperces töltésnél és 8000-es lőszerárnál nem nagy móka, ha félreviszi a lövést a randomisten, és 400-at sebzel.