banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Van pár meglepetés. A Bishop-ot én nem vártam a csúcsra, ez érdekes. A rengeteg oi-exp-en is csodálkozom egy kicsit, de az durva, hogy a srác a kv1-ben a csúcson 750wn8-as és a recent is 1150. Afk volt a fél ellenséges csapat? A vk3001h-t többet vártam, mert azzal lehet csodát tenni, az oi exp-et azért nem értem mert papír a tank, 1:1 vagy 1:N harcot nem sokáig bírja, arra vk ágyúja sokkal alkalmasabb.

Kár, hogy a prém tankok nem indulhatnak valamilyen normalizáció után (a rejtett xp szorzójukat levonnák), persze csak álmodozom, de nincs most normál tier5 tankom, csak prémem és nem is nagyon érdemes erőlködni rajta, mert már most nagyon magasan van a belépő szint.

Mondjuk az igazi prok még nem is nagyon mozgolódtak és már 1600 körül be se lehet kerülni. EJ-nek elsül a keze a T67-ben és 2e fölé is mehet az xp Brutális körei voltak abban a tankban.