banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha 1 hetet hagysz az 50 győzelemre, akkor van ez a hónap meg 3 hét májusból. Nem egyszerű azért, most számolom a tier8-ba kell 180e-t nyomnom még úgy, hogy a 10,5cm-es ágyút kihagyom. A tier9-be én beszoktam tolni 50e szabad xp-t abból általában tornyot/agyú egy része megvan, nem kell sokáig szívni. A lánctalpat meg a felrakható modullal oldom meg, aztán leszedem 10 aranyért. Szóval így is kell a tier9-be 360-50=310e xp úgy, hogy ott is kihagyok egy ágyút az R11-t. Összesen az 490e, van rá május22-ig 55 nap mondjuk (hogy az utolsó héten meg lehessen csinálni az 50 győzelmes küldetés). Az napi 8e, de akkor minden nap tolni kell, inkább napi 12-15e xp, mert nem tudom minden nap tolni. Ezt meg lehet oldani, mert van bőven reserve-m, csak ne az legyen, mint tegnap, hogy 2 órás reserve alatt 3 győzelem 14 csatából.