A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #371564 Kezdőként a szokásos hibákat követtem el, azaz a német ágon indultam el (a Tigris, a TIGRIS, A TIGRIS!!4!). Az akkori MM és a tapasztalat hiánya gyakorlatilag a vérvörös first blood kategóriába nyomott be. A sikertelenség miatt abbahagytam, fél évre rá folytattam, akkor az orosz ágat is elkezdtem. Majd az amerikait, franciát, ráadásul heavy, med, TD vonalakat is grindeltem egyidőben mindegyik nemzetnél. Emiatt egyszerre sok tankot kellett vennem, amire nem volt elég kreditem. Megvettem a Löwe-t. Akkoriban a frontot érő találat automatikusan gyújtotta, elég hamar meguntam a szenvedést. Vettem egy T34-et. Több, mint 1500 csatát tettem bele, már nagyon untam, de a kredit kellett, így vettem egy SU-122-44-et. Ez viszont a drága lőszer/alacsony pen kombó miatt nem volt jó kreditfarmra. Időközben klánbeli haverok tierlimites prémmel nyomták, amihez nem volt tankom, így vettem egy JT8.8-at (ezt már zsoldból). Utoljára pedig a Panther 8.8-at szereztem be, és most gondolkodom egy agilis prém vásárlásán.
Ez így soknak hangzik, de Ilsalonnal értek egyet: ez a hobbim már lassan ötödik éve, így nem tartom pocsékolásnak a beleölt pénzt (az időt már annál inkább).
Ezeken kívül egy TOG, egy Excelsior, T23E3, VK7201, Stug IV, T28 C áll a garázsban, napokon belül jön a T55A és pár hónapon belül remélhetőleg a T22.