A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371563 Az SP-vel van 1100 csatám, szóval kicsit unom, de ennyi az összesen a negatívom, amit el tudok róla mondani, meg lassú.
Az egyik, ha nem a legjobb kredit termelő tank.Nálam ott volt az áttörés SP ügyileg, amikor feladtam a nulla arany lőszer elvet. Kell benne használni, akkor különbség van az apcr és a normál között, hogy bolond, aki nem használja ki, persze ésszel. Ha kiszedsz egy 2-3 lövéses ellenfelet, amit egyébként normál lőszerrel nehezen tudnál, akkor tovább tudsz menni, több sebzés, több kredit. Simán kitermeli, értsd több a bevételed mérsékelt arany használat mellett, persze ki kell aknázd a helyzetet, amikor arany lőszerrel megtisztítottad a terepet.
Egyébként elég jól el van normál lőszerrel is. A gyenge pontjait mozgással jól lehet védeni (mellé lőnek, mert kicsik, imádom amikor a tetejét próbálják célozni, akkor előre hátra kell menni, a legtöbben akkora homály mellét lőnek, hogy öröm nézni, ha testre céloznak, akkor meg balra-jobbra, a fülei is fogtak már nagy lövéseket, a hesh, he lőszert megeszi az eleje, ferdén is ki lehet rakni az elejét sarkon, gyakorlatilag mindent lepattint stb), az aljára kell figyelni ilyen is3 belövi, de egyébként összességében nincs panasz a páncélra. 3-5e hárítás nem számít rendkívülinek vele, azaz simán be lehet vállalni vele frontális támadást vagy megakasztani.
Jó látótáv, elég pontos ágyú, erős front páncél. Annyi van, hogy a lassúsága miatt taktikusabban kell használni, ez nem tud odafutni egy jó helyre gyorsan.
Tényleg nagyon jó tank, bár a lassúsága miatt sokan szidják, engem nem zavart, mert csatába vonulok vele általában, akár közelharcolni is, nem futkosásra használom. Az arany lőszerét jól használva
Mivel ráuntam kicsit, ezért most az fv4202-t tolom (ez is egy elfogadható érv újabb prém vásárlására, ha valaki ráun egy tankra, de ilyesmi szerintem 1000+ csata után szokott csak előfordulni), de érezhetően gyengébben termeli ez az FV a kreditet, hiába jobb az ágyúja alap lőszerrel. Legalább 10-20e kreditről beszélek körönként, prémium előfizetés nélkül !
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:07:51