A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #371560 És lám, mégis lassan minden második ember iPhone-t lóbál az utcán. Nekem nincs iPhone-om, és nem is nagyon értem a hájpot körülötte, de azért nem érzem magam felsőbbrendűnek azért, mert én ilyen pengén átlátok a szemét kapitalista rendszer aljas lehúzásain. Valaki bélyeget gyűjt, valaki érméket, valaki maketteket, valaki... De gondolom te nem vetemednél ilyen világi baromságokra, hisze az 52. bélyeg nem rendelkezik szignifikáns innovációkkal az 51.-hez képest.
Erősködhetsz, hogy én nem értem, hogy objektív dologról van szó, de az az igazság, hogy te nem érted, hogy szubjektívról. Én sem értettem soha, miért gyűjt valaki egzotikus késeket, de azért még nem kezdtem el lebeszélni nekik a magas lóról, hogy hülye vagy, befolyásolható vagy, palimadár vagy, egyik kés olyan mint a másik. Valszleg neki nem olyan, mint a másik, szereti gyűjteni őket, élvezi csinálni, örömét leli benne. Akkor hülyézzem le érte?