banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Látom nem akarod megérteni. Persze, hogy érvek, csak parasztvakító érvek ezek eladni ugyanazt más köntösben. Nyilván sokkal egyszerűbb kinyomni a népnek az újabbat, hogy vedd meg, mert máshogy néz ki, kell neked, mert gyűjtöd, mert jól néz ki, mert miért ne?

Akit nem zavar ez a fajta igénytelenség, azt csak sajnálni tudom. Az jut eszembe ilyenkor, mikor még az ifonos haverom is csuklott egy qrva nagyot, hogy jött a marketing, hatalmas fejlesztés, már fehérben is lehet ifont kapni (régebben volt ez, de ultra gagyi egy marketing volt, addig csak fekete volt). Ez igen srácok, hatalmas a hozzáadott érték.

A WG is szórja ki ingyen a prém tankokat, szerintem elég sok összegyült már mindenkinél, innen-onnan, spécibbeket én is megvettem, mondjuk a rudy csomag volt a legdrágább amit beruháztam.

Innentől viszont valami innováció kéne már, amivel rávesznek engem a vásárlásra szerintem, de szerinted meg nem... Evvan, örülök neked, hogy ennyivel beéred.

ilsalon: nem attól leszel noob, hogy mit teszel a tankodra, hanem ha fogalmad sincs, hogy miért és mi a hatása. A másodaccomon már fullos jó ideje a bestia is3, szóval nem a levegőbe mondom, hogy bizony jó szolgálatot tesz. Persze le kell nyeljem a csapat ugatását ilyenkor, hogy miért nem rusholok miután letoltunk egy oldalt, azért nem mert 446m látótávom van és bizony az már alkalmas arra, hogy információkhoz jussak, értsd felspotoljam az ellent olyan távolságból, ahonnan ő engem nem. Nyilván nem egy kimaxolt light tankra gondolok, mint ellenfél, bár ha ellövi magát, akkor mexívja. Pontosan az a kérdés, hogy tud-e valaki mit kezdeni az információval, sőt ott kezdődik, hogy tud-e úgy helyezkedni, ahonnan ő lesz előnyben ha aktiválja a binot. Ennyi a történet. Én a löwére feldobnám a venti helyett az is biztos. Tutira sokkal többet jelenteni, mint a +2,3% hatás a különféle dolgokra, amit a venti ad.