banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A számok természetesen nem számítanak, hiszen csak az számít, hogy te mit tapasztalsz. Ha az RNG-ről beszélnénk, akkor még igazat is adnék neked, de ezeket az értékeket a srácok lemérték vagy átvették olyantól aki ténylegesen lemérte. Még egy videót is láttam erről egyszer, ahogy gyakorlóban méricskélték a távolságokat oroszok. Fáradtságos munka, de megcsinálják, persze lehet, hogy pont a löwe esetében rosszul mértek vagy elírták az adatokat.

A löwére egyébként simán el tudom képzelni a periszkópot, lassú tank, pontos ágyúval. Alkalmas a távolsági harcra. Meg ahogy te beszélsz róla, nekem erősen úgy tűnik, hogy főleg lesipuskást játszol vele, ami nem baj, mert az ágyúja alkalmas rá, de akkor meg miért nem dobod rá fel a binot? A spot sebzés is jönne mellé, jó kredit az. Nekem pl az SP-n fenn van és 521m-t ad így, tehát a 445m határon már a tankok 90%-t spotolni fogom. Sőt mondok mást, is3-ra is rádobtam, mert az van ugye, hogy bika erős tank, általában túléli a csetepatékat egy flankon és utána szoktak kidögleni, mert nagy távolságból kiszedik. Na most bia+bino kombóval már lehet vele taktikusan is játszani, nem csak az abba irányba fordulok és megyek, ahonnan lőnek. Meghálálja, azt kell mondjam. Kamot mondjuk nem tennék rá, csak sokadiknak, ha már tényleg nincs más értelmes.

Egyébként milyen tank áll melletted, akit felspotolnak, amíg te vígan lövöldözöl közben a löwével? Egy e100 vagy maus? Mutass egy replay-t, ezt tényleg érdekelne, megnézném a másik tank adatait az alábbi linken, meg az ellenfél távolságát, hogy mit dob ki.

Arról viszont továbbra sem akarunk beszélni, amit mondtam, hogy vegyünk egy 3 skilles tankot meg egy 5 skilles-t és okoljuk meg, hogy márpedig kell venni mondjuk 10e pénzért egy prém tankot, hogy felhúzzuk 5-re, 1000-1500 csatán keresztül. Nonszensz szerintem, baromság, ha amúgy is megyek vele (így vagyok az SP-vel), akkor meglesz, jól van örülök neki, de hogy erre rápörögjek, hogy márpedig legyen 5 skill, mert a 3 nem elég, hát nem kicsit noob dolognak tartom.

M0RN1NGST4R: Pont erről beszélek, hogy a WG-nek ez kéne legyen a házi feladat, valami értelmes célt kitalálni a prém tankoknak, hogy érdemes legyen továbbiakat venni. Eddig ezek az érvek voltak: Miért ne, érdekel, hogy milyen? Megtehetem, hát megveszem! Tetszik a kinézete!

weoczeiagoston: a pótkaja megfelel a bino+venti hatásának, tehát gyorsabban lő, jobb az álcája, messzebb lát a tank. Ha azt kérdezed, hogy ki lehet-e termelni, akkor a válasz, hogy talán, de csak prém tankkal és akkor is csak az akciós 10e kredites árat. Meg kellene nézni mondjuk 100csatát nélküle és vele. A másik gond, hogy gyulladós tankra nem igazán ajánlott rakni, mondjuk mégis rakják, ezért van, amikor ég a kék-lila játékos, mint a fáklya, mert pótkajás.

Ha tényleg érdekel a hatása, akkor vegyél akcióban 10-20 darabot és próbáld ki. Nyilván előnyben lesz a tank, amelyik használja. kb 4,6%-ot dob a látótávon, meg mindenen segít kicsit, javításon, kamon stb.

Ez hasonló téma, mint az 5 skilles legénység vs 3 skilles. Számít, de nem annyira sokat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 14:23:45