A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #371551 Láttam streameken pro playereknél szinte állandóan pótkajával mennek még kis tierben is ág húzásakor. Csoki,kávé,kóla stb. Ezek vajon valóban érnek valamit? Ti ezt érzitek vagy ez csupán egy unicum rögeszme?
Én ott tartok, hogy nagyon drága, de semmi hatását nem vettem észre és fontolgatom, hogy a ventit is lecserélem másra, mert az a 2.5% amit az ad észre sem veszem. A pótkaja az 10%, de az nagyon kevés, annyit észre sem veszel. Amikor tankot húzok látom, hogy megy 75%-ról felfele, de a 10% az észrevehetetlen. Gyakorlatilag a töltésidőben alig egy tizedes javulás van, az semmi. Ugyanez a célzásidőnél és pontosság is csak egy tizeddel javul. Ezek érzékelhetetlenek. Van ennek valóban értelme?
Hogy ezt az unicumok pszichikai serkentésként teszik fel, amolyan placebo hatással? Ti éreztek valamit átlag játékosok? Tudnátok erről mondani valamit?