banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• M0RN1NGST4R
    egy kicsit had kapcsolódjak be a prémium tankokról folytatott beszélgetésbe. (0.) 6.5-ös verzió óta játszom és azóta láttam ezt-azt.
    Életem első 3 prém tankja a következők voltak:
    T14
    M3 Light
    Type 59

Első kettőt esetén kaptam egy promóciós kódot, amit aktiválva meglett az M3 és kaptam asszem 1500 aranyat, amiből megvettem a T14-et. Mondanom sem kell, hogy egyik sem az a tank, amelyre egy új játékos vágyna. De nem bánkódtam, ajándékba kaptam őket - igaz sokat nem is játszottam velük, kredit akkoriban nem kellett (amúgy sem hoztak volna sokat) a legénység fejlesztése meg nem izgatott, mert nem azt az ágat fejlesztettem, ahol lett volna jelentőségük. Akkori célom egy SU-100-as páncélvadász megszerzése volt, semmi több. Akkoriban kb úgy fogtam föl, hogy a játék is kb addig fog érdekelni. SU meglett, azán valahogy nekiálltam a szovjet med ágnak, meg is szerettem ezt a fajta játékstílust és közben behozták a Type-ot. Az a tank nagyon tetszett, emlékeztetett egy gyerekkori ajándékra és mivel addig semmit nem költöttem a WoT-ra, úgy gondoltam, üsse kő, áldozok rá kb 7000 Ft-ot - kb annyi volt akkoriban a Type 59. Akkoriban meg sem fordult a fejemben, hogy vegyek még egy prémium tankot, a Type-pal dőlt a lé és a játékélmény is kiváló volt. Idővel egyre több prémium tankom lett, java része persze leárazásokból, ha racionális érvet akarnék mondani, akkor talán azzal érvelnék, hogy főként a kíváncsiság volt az, ami leginkább motivált. Ezen kívül meg még talán az, hogy prémium időre úgysem költök, valamint más játékokkal sem játszok, így azokra sem költök, akkor erre miért ne.