A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #371546 Örülök, hogy ezt ilyen jól kivesézted, de szerintem nem egyről beszélünk. Jellemzően heavyre nem raksz optikát, vagy periszkópot. Tehát előnyben lesz a jobb skilles látótávolság szempontjából. Ráadásul a Löwe messzirá lát, simán spottolok más heavyket, akik engem még nem látnak. Ez a Malinovkás eset túl sokszor történik meg, hogy véletlen legyen.
Amikor meg három-négyszáz méter van az ellenfelek között, nagyon is számít a pár százalék camo. Nagyon sok csatában tapasztalom, hogy csak a mellettem lévőt lövik, mert én még nem lettem spottolva. Biztos hozod majd a számokat, hogy ez 0,12% camo bónusz és nem éri meg, de nem ez a lényeg. Ha nekem csak egy fikarcnyival is jobb a camom, akkor nem engem lőnek. És egy bölcs öreg acélfetisiszta koma szavaival élve ebben a játékban a bokor a legjobb páncél. :-)
Nem utolsó sorban a célzás gyorsaságát/pontosságát számos skill befolyásolja, ami sokszor menti meg az irhámat. Előbb tudok célozni és lőni, mint a rosszabb skilles ellenfél. Ezeket jellemzően nem első kettőnek veszed fel, de harmadik, negyedik, ötödiknek már pöpec. pl a söfőr tipikusan ilyen