A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371544 Jó, hogy eddig az a két érv jött fel további drága prém tank vásárlására, hogy szép a tank (örülök), meg viper mondja, hogy megteheti, hát megveszi, meg szeret velük menni (magyarul gyűjtő szemlélet, de egy gyűjtőnek mindegy, mit ad ki a WG, megveszi, tegye, ezt elfogadom, de nem tartom racionális érvnek). Ezt vártam egyébként, nincs itt semmi csoda. Ha valakinek van már prém tankja, tehát a kredit termelés megoldott, akkor nagyon nehezen tud csak értelmes,racionális érvet kitalálni, hogy miért vegyen egy következő drága (nekem legalábbis drága egy ilyen tank) tankot.
Említed a legénységi skill-t és hogy lealáztál egy másik löwét, bár én nem erről beszéltem, amikor egy teljesen kezdő egységsugarút 50-75%-os legénységgel (meg aztán ki tudja, hogy élt-e még a parancsnoka stb, randomban elég nehéz pontos számításokat végezni) állítasz szembe egy 5 skilles legénységgel, hanem arról, amikor 3 skilles bandája van az ellenfelednek (amit kb egy tier10 grind során eléri az ember)és hasonló modulokat használ (azaz, ha neked van bino, akkor neki is)
Itt ki lehet pontosan számolni tank calc. Az is világos, hogy 100% kamo skill lövés után 2m előnyt jelent, ennyivel lehetsz közelebb az ellenfélhez. Ha erre azt mondod számít, akkor csak magadat minősíted.
Distance the enemy will spot you if you are: 0% kamo mellett
stationary - 386.63m.
moving - 393.21m.
shooting - 397.34m.
Distance the enemy will spot you if you are: 100% kamo mellett
stationary - 375.19m.
moving - 387.40m.
shooting - 395.06m.
Az egyik tank bino+bia+recon+situational awareness a másik sima alap. A jobbik löwe 445m-ről spotol, tehát van kb 50-70m előnye.
Csakhogy ez történik, ha feldob egy binot a másik tank is (0 skilles a legénység továbbra is), és továbbra is 100% kamo a te tankodon meg a bia
Distance the enemy will spot you if you are:
stationary - 445.00m.
moving - 445.00m.
shooting - 445.00m.
Esetleg ha optikát, akkor is gyakorlatilag pár métert nyertél csak, de mozgás közben már ő fog felspotolni téged (mondjuk löwére nem életszerű az optika szerintem, de mindenestre megnéztük, mi történik).
Distance the enemy will spot you if you are:
stationary - 412.35m.
moving - 425.96m.
shooting - 434.50m.
Nem lehet teljesen modellezni, de ezen az oldalon el lehet játszani a látótávval és kamoval és egy 3 skilles csapathoz képest az 5 skilles kb 10-15-20m előnnyel van, ez gyakorlatilag csak lesipuskás harcnál számít valami keveset.
Ilyen minimális előnyért (nem csak a látótáv természetesen, de a töltőnek és a rádiósnak elfogynak az értelmes skillek hamar, a többinél meg 3-ba beférnek a hasznosak) szerintem fölösleges ennyi energiát beleölni, mert 5 skill a közel fullos 3-hoz képest legalább +1000-1500 csata. Pláne elkölteni 8-10-12-15e-t vagy még többet.
suba53: a prém tankokkal nem lehetett mindig legénységet húzni ilyen jól. Talá 1,5éve változtattak rajta, hogy +50% legénységi xp-t kapnak. Ráadásul ezt a prém tan normál xp bónuszán felül kapja. Nekem leginkább a tier5 jött be, ott 2,1-es a teljes legénységi szorzó, nagyobb tierben kisebb ez az érték (bár elvileg több alap xp-t lehet szerezni, fene tudja, hogy tényleg így van-e), kisebb tier-ben meg magasabb, de kisebb tierben tényleg észrevehetően kevesebb xp-t lehet szerezni. Ezt még módosítani lehet/kell a csaták hosszával is, szóval ezért lehet jól legénységet tolni kisebb tierben (jobb szorzó, rövidebb csaták). Nekem a tier5 prémek jöttek be a legjobban, mint legénység fejlesztők és gyakran vannak féláras akcióban, tényleg olcsón, ezek megérik, ha ilyenben gondolkodik valaki. Ha még a kredit termelést is mellé veszem, mint szempont, akkor egy t-25, chi-nu-kai abszolút jó vétel lehet (és ezeket odaadják 750 aranyért akcióban, nem 8-10-12-15e pénz) ilyen célra.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 12:48:18