A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #371543 Első nagy prémiumom E 25 volt, funra és kreditfarmra, amikor akciósan adták mielőtt kivették. Később legénységhúzásra is befogtam, amikor meglett a borsig. Utána rájöttem, hogy kreditfarmra nem valami izmos, akkor vettem t34-et. Az már tökéletes volt erre a célra. Célzottan legénységhúzásra azután kezdtem prémiumokat használni, amikor több megtartós heavy-t kifejlesztettem szovjeteknél és kínaiaknál is, ér nagyon lassan fejlődött bennük a legénység, miközben alig hozták, vagy épp vitték a kreditet. (prémium előfizetés nélkül játszom) Akkor idővel beszereztem a 112-t majd később IS-6-ot. Medekhez van még egy Rudy, ezeken kívül csak a kis olcsó prémek, akciósan.
Vásárlás előtt kipróbáltam mindegyiket teszten, és csak azt vettem meg ami tetszett. Jól hozzák a kreditet, változatosabb a farm mint mindig ugyanazzal menni és a legénység is fejlődik. Úgy veszem, hogy amit más prémium előfizetésre költ azt és prémiumtankra, 3 évre elosztva.
Nem bántam meg egyiket sem, de több prémiumot már nem tervezek venni, mert a meglévőek lefedik azokat az ágakat amiket fejlesztek. Egy amerikai TD hiányzik még, de arra majd jó lesz a t28h, ha végre sikerül megszereznem.
Ha ésszel vásárol valaki, akkor van értelme a több prémiumtanknak, ha határozott céllal veszed és csak azt amit kipróbáltál és tetszik.