banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Na én kb mindhárom ágat elvittem T8-ig:D Mind a T34-1 és 2-őt úgy vettem meg hogy toronyra gyűjtöttem össze free xp-t, vettem kreditért felfüggesztést és csak azután mentem velük (a lövegek meg heavy ágról). Szóval ha még gyűjtök 3000 free exp-et akkor tolhatom a 110 lövegével. Legénység még csak 2 és feles, de asszem a töltőnek a biztonságos elhelyezés a 3.-ik perk. Tűz ellen meg van egy rakat prém poroltóm. De az elődjénél remélem nem lehet rosszabb, a legszebb az volt amikor egy sarok mögül teljes sebességgel kirongyolt egy IS 6 és kapáslövéssel belőtte az ammo-t... (gyulladásra visszatérve, amióta a németek fixállva lettek azóta kína a német ág v 2.0, néha az az érzésem hogy az egész tank üzemanyag tartállyal van kibélelve (főleg az eleje).

De most remélem eljön a bosszú ideje:D