A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #371433 a t34-2ot en sem tartottam meg, pont ugyanezek miatt.
most h mar csak a top agyuhoz hianyzik 20k xp, en jobban megvagyok a wz120al, mint az elodjevel.
sok dobott a dolgon, hogy en a heavy agot huztam mellette parhuzamosan, es a nagyobb tornyot megvettem kozosbol + felfuggesztes modul, igy mindjart hasznalhato a 9es agyu a heavy agrol. top agyuval allitolag oda az a maradek elevation,de legalabb nagyot harap. szerintem a 9es agyuval sem olyan rossz, de azert kell neha a gold bele.
azert vettem meg elobb a motort, mert a wz111tol sirogorcs kerulgetett,es minden kis plusz egetoen kellett. a wz120on annyira nem erzodik, de megis jobb, hogy megvan.
modulokrol nem tudok nyilatkozni, nekem 3 skilles legenyseg van benne, safe storage es preventive maintetnanceval. ammorack robbanasra nem is emlekszem, illetve nem is gyulekony igy.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 22:33:59