banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha a WG úgy gondolja, hogy a jobb akciók további játékosokat csábíthatnak be, akkor vajon miért nem működhetne ez az EU szerveren?

Persze, nyilván gondolhatják azt, hogy elérték a növekedés határát és több akcióval a fizetési kedvet veszik vissza, de ez egy elég bullshit / parasztelkápráztató magyarázat. Miért nem próbálják ki, legalább csak kis időre, hátha bejönne nekik?

Egyébként hamár itt tartunk én azt nehezen tudom elképzelni, hogy új játékosokat csábítana be az akció. Új WoT-szűz játékosokat inkább a reklám és a személyes motiváció csábít be szerintem (baráti kör, twitch, újságokban olvas róla tesztet, kapja a makett mellé az invite kódot stb). Az ilyen orrba-szájba akciók a játék abbahagyását lassítják és olyanokat hozhatnak vissza, akik már elhagyták a játékot. Ebből az utóbbi kettőből meg nagyságrenddel több futkározik EU szerver vonatkozásában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.01. 19:34:47