banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Irisz_
    Pl egy az ötven bejövő prémium tank közül nem lenne sok ami még nincs játékban, ezt mondták a fejlesztők ha emlékszel. Ötven prémium tank vár még a játékba kerülésre. Most az hogy kinek mi az érdeke én szovjet fan vagyok te magyar az más dolog. De abban szerintem egyetértenénk hogy valami használhatót. Ha hulladékot adnak (ami egyébként érdekük mert akkor nem húzod le a WG t) és nem mész vele semmire mert nekik a bevétel a lényeg. Úgy is az lesz mint a többi tier 3 as semmirevaló tank. AW ban legalább amikor adtak tankot azzal ha jól tudom kereshetsz jól vagy valami, szóval van értéke nem csak egy kókány sz.r amivel ha csatába mész azt várod mikor lesz vége.

Valami tier 5 öst vagy 8 ast.

Tudom álmodik a nyomor!

Meg ha már mission akkor!

Amúgy valamilyen szinten hihető ez a sok nyalánkság mert maga a főmufti Viktor mondta a videóban amit anno linkeltem hogy 9.14 király volt de a 9.15 meg 9.16 még királyabb lesz.