A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #370590 Bemegyek a t34/100-al malinovkán a szokásos medes/td bokorba és nem is figyeltem a chat-et nagyon. Összelőttem onnan 2,9e sebzést, 3 frag stb. Van bino a tankon, úgyhogy saját spotot lőttem mondjuk úgy 1/2 részben meg volt még 300 spot asszisztom is.
A csata vége felé látom a chat-ben veszettül ugat egy e25, hogy riportol. Csata után rámírt és ott is ugatott, hogy szerinte az egész csapat kért, hogy menjek onnan. Mondom neki, nézz már rá a sebzésre barátom, 3x annyit sebeztem, mint te. Nem azért ültem ott, mert éppen r.cskáztam, mint ahogy ti a házak mögött, hanem folyamatosan volt célpontom. Amikor nem volt, akkor tovább mentem a hegy felé. Az, meg hogy ki mit ugat a chat-ben eléggé hidegen hagy. Most éppen be volt kapcsolva, úgy maradt, mert a szakaszos napi küldik miatt bekapcsoltam (mert állandóan rá kellett szólni a jónépre, hogy fogadja már el).
Tényleg hogy most már valamit csinálniuk kéne ezzel a játékbeli riportolási rendszerrel, mert ezt mindenre használják ezek a nagyon okosok, de arra nem, hogy jogos helyzetben riportoljon valakit. Ellenben ha neki nem tetsző játékstílust lát, akkor már nyomja is a kondukátort.