banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Hát mások nevében nem vagyok kompetens nyilatkozni. Elméletem azért lenne. A Type 59 -et egy már régen meg nem érdemelt misztikum övez. A Type 59 -et nem lehet megvenni, a Wot is ezt a misztikumot erősíti, hogy legyen azért a tarsolyában valami adu ha különleges jutalmat ajánlana fel. A Type 59 a "régi" világban menő volt, ma szvsz. csak egy átlagos tank. Én konkrétan nem szeretek vele menni. Borzasztó lassan szűkül, kissé lomha, bár remek toronnyal. Ez mondjuk azért erősebb mint a Prototype tornya. Vajon miért nem látunk mostanában Type hordákat ? Egyszóval a Type 59 -et egy mesterségesen fenntartott misztikum övez, szerintem is szarabb mint a T54 Proto. Pedig ha annyira számítana a +1 Tier limit, folyamatos jelenlétük lenne az indokolt.