banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tényleg csak az is7 akció miatt toltam ma és már csak a pattintós meg a T28c - HT-15 van vissza, meg majd feljavítani azokat, ahol nincs meg a másodlagos. A pattintós azért trükkös ezzel, kell hozzá helyzet, úgyhogy egy darabig elleszek vele, de ma volt 3-4 olyan csatám is, ahol 4,5-5k volt a hárított sebzés, pedig nem is figyeltem rá külön oda. A HT-15 a 8e összesített eredménnyel meg nagyon könnyű az IS7-el, esetleg némi aranyozás, ha hamarabb meg akarod csinálni.

Azon filózóm, hogy mire rakjam majd a tankos lányt. Ugye ez másod acc, olyan ágak vannak, amiket a fő accomon nem húztam ki, de artyra nem akarom rakni, valami fun tank kéne, aminek kevés tankos kell. Is7-n, t-34-en van már jó legénységem. Gondolkodom a dodzsem elc-n, az nagy fun tank.