banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem mondanám összességében jó tanknak az is7-et, mert több helyzetben csak szenved (dombos terep, lassú, sok a lepattanó az ágyúval) de elképesztő a túlélési képessége közelharcban. Ha mozgatom, rázom az ördög f.szát is lepattintja. Meg a dogfight valami hatalmas élmény vele. Nem szoktam az ellen pofájába beállni, de ezzel nyugodtan, magas tankoknak az oldalukba érdemes. Kis toronyrázás, ide-ode rángás és mindent lepattint, az ellenfél meg már síkideg tőle. Az a lényege, hogy nem szabad egy helyben állni, csak nagyon rövid idegi, persze ez minden tankra igaz, de itt különösen fontos. Puhább tankoknál ugye majdnem mindegy mit csinálsz, mert ha eltalálnak, akkor sebeznek, de ezzel tényleg bármit lehet hárítani.

Ez a rammolás meg szintén fun vele, jött egy leopard1 padlógázon, én nem voltam spotolva és beleszálltam az oldalába a sarkon, -700hp. Utána meg jött rám az ellenfél, mint légy a sz.rra, mert lenyomták a másik oldalunkat, de nem bírtak kiszedni, már a 4. tankot lőttem ki, akkor nagy nehezen az egyik meg tudott úgy kerülni, hogy meg is lőtt (arannyal persze).

Jó kis trollos tank ez az is7, mondjuk az ágyúja tényleg gyenge, sok az olyan mellé lövés, ami lepattan, de a közelharc epic, hatalmas élmény vele.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:48:49