A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369943 Egy kis dogfight az is7-el és a 4,5-5k lepattanó garantált. Én azt imádom ezzel a tankkal, amikor beleállok az ellen pofájába, mozgatom a tornyot és pattognak. A magas tankokkal kell vigyázni, azoknak inkább az oldalába állok és ott mozgok.
Az ellenfelet most éppen azzal őrjítem meg, hogy a rammolós küldetésem van és bemondtam mindig a puha tankoknak, hogy őket fogom lerammolni és csata alatt magyarázok nekik, hogy hova menjenek.
Erlenbergen védtünk és a csapat 2/3-a elment balra, úgyhogy tudtam, ezt elveszítjük, de azért megígértem az amx-nek meg a bulldognak, ha G0-ba odajönnek, akkor lerammolom őket. Az AMX hallgatott a jó szóra
és az ellen valamiért úgy felbőszült rajtam hogy kizárólag arannyal voltak hajlandóak lőni rám, ez azért kicsit gáz és ha megéri nekik ekkora mínuszban zárni. Tényleg azt mondja már meg nekem valaki, hogy az e50m 270-es átütése miért nem elég? Ma már a sokadik e50m, ami arannyal tolja, hihetetlen buta idióta.
Ráadásul volt még 1400 hp-m ! csak ammo rack-et kaptam és felrobbantam, különben lőhették volna még rám az aranyat egy jó ideig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:28:30