banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A másod accon nyomom az is7 küldetéseket és hát eddig nem toltam vele sokat, de elég vegyesek a benyomásaim. Néha tudok vele egy jó kört menni, néha meg iszonyat szenvedős. Néha minden belövi futtában néha meg mindent hárít. Mondjuk a sok k.csög aranyozó is7 (meg a többi tank) kicsit idegesítő, de hát arra gondolok, hogy ezek a nyomorultak még arannyal sem mindig bírnak belőni Az ágyúja annyira talán nem rossz, mint a híre, mondjuk az ilyen ágyúkon (mint pl még a 113) nekem vert stab + egld + rammer az alap felszereltség, plusz az is7 legénysége 3,5 skilles, az is segít kicsit. Mondjuk vannak érdekes mellé lövéseim, de összességében tűrhető ez az ágyú.

Az viszont biztos, hogy rusholni kell ezzel lesz, ami lesz alapon, különben nem férek be a top10-be. A t28c küldetésekből jól jön a kredit, úgyhogy most az üzemeltetése nem viszi el a gatyámat is. Azon röhögtem, hogy bekapcsoltam a foglalós küldetést, mondom ezzel elszórakozom egy ideig. Erre Karelia normál csata, én nem megyek oda tülekedni a hegy lábához, hanem letoltam a másik oldalt 3 tank segítséggel és befoglaltunk, az ellent meg majd szétb.szta az ideg, hogy az ő lemminghordájuk letolta a mienket, de mégis veszítenek, elsőre meglett másodlagossal együtt