A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369603 Na, ehhez kapcsolódik, kihagytam a ripley-t
: Rudy - bázis "védés"
Ezt a védés szerűséget elég gyakran el tudom játszani, mert az ellenség sem sokkal értelmesebb általában, mint a saját csapatom. Ha mindenki elhullott, akkor még mindig meg lehet próbálni a sarokba visszahúzódni és onnan megfordítani a csatát. Figyelni a foglalókra, meg az arty ha nem hülye, akkor mozog és be tudja lőni, de csak az egyik oldalt, akkor a másikra kell menni. Volt, hogy egyedül kitartottam ott 2,5 percig, persze ehhez kellett olyan ellenség is.
Egy dolgot nem csináltam meg és bántam is, hogy a csata elején le szoktam rombolni a foglaló körben levő házakat, hogy egyrészt ne akadályozzanak a lövésben, ha lejön valaki a középső kis völgy szerűségbe, másrészt a foglalónak ne legyen fedezéke.
Ez egy faék egyszerű taktikai, de végül is védenénk a bázist meg néha jól esik kicsit lazítani. A chat-et visszakapcsoltam a küldetés miatt, mert folyton rá kell szóljak a csapattársra, hogy fogadja már el a szakaszfelkérést, de próbálom magam visszafogni
és csak kicsit oltani a bénákat.