A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369586 Ez főleg a lassúsága miatt van, hogy nehéz vele szórakoztató köröket menni, de valami elképesztően jól hozza a kreditet. Ismerek elég jól sok tier8 prém tankot (SP, t34, jt8.8, wz111, fv4202, is6) és elég határozottan az SP a legjobb kredit termelő ezek közül. Persze nekem ki van gyúrva a legénység, mint egy szteroidos bika, meg bino rajta úgyhogy spotból is sok kredit jön, meg persze ismerem a gyenge pontokat (ez egy nagy előnye az SP-nek, ha nem ész nélkül tolja az aranyat vele az ember, hogy megtanít a gyenge pontokra), meg azt nem tudom, hogy akkor mi lesz, ha a tankolást is bevezetik egyszer, mert az SP-nek határozottan jól használható a páncélja. A baj csak az, hogy szó szerint idegesítő, amikor nem érek oda a tetthelyre a sebessége miatt vagy pozíciót kéne váltani és nem tudok.
E25-el 770 csatám van és azt nem tudom megunni, bár ma is mentem két bukót, csak éppen kiszórtam 2,5e sebzést átlagban vele (arany nélkül ofc), meg a rudyt is szeretem meg mostanában a chinukai-t, csak ezek nem hozzák úgy a kreditet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.01. 13:37:53