banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Tényleg jó tank, de most inkább 1 hónap prémet kell majd vegyek nemsokára kredit termelés plusz fejlesztés miatt. 7 tier9 tankom van fejlesztésen per pillanat + 2 tier8 + 3tier7 + az amx30b is ki van fejlesztve és vár a kreditre + m41 (de ezzel csak az ajánlott m44-t húzom ki per pillanat, nem megyek tovább). Illetve félre raktam a T30-t meg az OHO-t, ezeket most nem fejlesztem, csak ha csökken a fejlesztés alatt levő többi tankom száma (az E4 nem érdekel, fun célokra hagytam meg a T30-t, mert kegyetlen jó TD, az OHO-t meg nem folytatom, nagyon rosszakat olvasni a tier9-10-ről, inkább fejlesztés után mennek majd vissza OI-ba). A reserve csomagokkal meghúzom a fejlesztést és szerintem 5-6 tier10, 2 tier9 és 3 tier8 tankot kéne vegyek, azaz inkább 1 hónap prémet veszek most, mert nagyon kell a kreditis de a fejlesztés jó lenne már befejezni végre, van olyan tankom, amin már 1,5 éve bohóckodom (obj430II).

A másik kínom ez az fv4202 nem hozza olyan jól a kreditet, mint az SP, úgyhogy mehetek megint orrba-szájba SP-vel. A full hatodik skillig kell még 3M xp, legalább faragok egy kicsit belőle Jó tank az SP, kedvelem is, csak 1000 csata felett járok már vele, unalmas, de az fv a jelenlegi állapotában a közelébe nem tud jönni kredit termelés tekintetében és a lassúsága miatt a játékélmény sem igazi.

Egyetértek veled, aki fun tankot akar olcsón, egy kiváló lehetőség a t28-30 megvétele és ahogy írod kredit termelésre is befogható.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.01. 13:19:34