A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #368983 Nagy kaliber troll ágyú, persze, hogy menekül ha éppen tölt és/vagy kevés hp-ja maradt, de menekülne bárki elől valószínűleg. A t49-t én is szeretem de vannak korlátai. Te mit tudsz vele menni? Nekem 1162 a sebzés és 53,64% WR, bár pont a WR inkább szerencse kérdése.
A csatáim döntő részét régebben mentem, nem sokkal azután, hogy bevezették az ágat. Nekem valami borzalomnak tűnt ez az ágyú akkoriban, tényleg semmit nem bírtam vele eltalálni, el is adtam. Olvastam, hogy volt valami buff meg állítólag a szóráskép nerf/buff, akármi erre jól hatott vagy csak csendes buffokat kapott a korábbi borzalmas játszhatóság miatt. Mindegy is, visszavettem és most egész jól adja, akkor távolságra is betalál, ha nem mozdul meg az ellenfél, hogy csak lesek, korábban ez esélytelen volt. Persze az epic, mikor 30m-ről lövök egy qrva krátert a földbe és menekülhetek, de most már egész jól használható lett ez a tank. Meg lestem sok videót és próbálom vele én is "butragueno" taktikát (híres focista, aki keselyű becenéven futott, lecsapott minden labdaszerzési lehetőségre, na kb én is odarohanok beleb.szok egyet a seggébe és próbálok lelépni, van hogy egyik sem sikerül, de ettől még szórakoztató ez a tank.
Puha tankkal elkerülöm, ez evidens, de egy E50-el azzal szórakoztam Cliffen, hogy a hegyről lőtt egy T49, leginkább mellé, de direkt úgy álltam be neki, hogy a frontomat tudta csak lőni, semmi modul sérülés, de 150-200hp-t vesztettem, ha sikerült belőnie. Közben én meg szétlőttem a csapatát, akiket lefoglaltak a társaim. Leszedett rólam kb 700 hp-t és utána felmentem érte a hegyre, de nem várta meg, hogy szétlőjem mikor felértem, hanem leugratott a halálba a hős.
Más téma, így kell a 40 aranyat behúzni. Igen gold lőszereztem, mint állat, miután mindenki, szó szerint mindenki aranyat lőtt rám. Kicsit berágtam, a k.rva szátokat, aranyat akartok, megkapjátok. Marha kellemes azért egy matildától aranyesőt kapni, 2 másodpercenként, nem győztem forgatni a tankot. Ráadásul pont a kv220 az, amin csak minimális előnyt ad az arany lőszer, meg láthatóan ki is termeli könnyedén. Úgyhogy elkentem a száját a sok aranyművesnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.19. 11:08:17