banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nah volt egy vicces csatám,ha nem hallgatok csapattársakra lehet megnyertük volna.Ugyanis nem hátul dekkoltam mint ők,hanem félpályáról öltem az ellenséget aktívan,kihasználva a dombot.de a végén pofáztak hogy menjek haza segíteni megölni egy Is2-t,ott volt a bázison isu meg type61 meg még két balfék,és ugattak menjek haza,jó haza mentem,a vége az lett hogy bukta.Type 61 végig a bázison kempelt és onnan ugatott hogy ki mit csináljon.
    Ha nem megyek haza hanem megölöm tigrist és jtigert nyerhettünk volna,mind kettőbe csak 1 golyó kellett volna.de haza mentem,mire vissza értem bázisra a dombról ezeket agyon lőtték.

Spoilerbe tettem a képet hogy ne legyen miatta hiszti,az egy lövés ami nem talált,azt vakon adtam le egy bokorra,hátha ott bassza a rezet a td.Végül is ott volt,csak egy méterrel arrébb.