banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ennyi az LT-15. Megkapom Malinovkát és nem ül a spot bokorban egy tier10 med helyettem, akkor én csinálok 5-6k spotot. Pedig a másik light tank is ott kevert, ellopott 1k spotot és megdöglött. Aki hülye és nem tud spotolni, ne menjen oda.

Csak tényleg, hogy ezt a kiba küldetést 2 esetleg 3 térképen lehet teljesítani, az durva azért.

Jó mondjuk egy normálisabb (most spic-el próbáltam) light tank, bulldog, amx, ru, t54light a 4 de 5k-t is tudja úgy teljesíteni hogy nagyrészt sebzés + láncleszedés + némi spot, de 7-8k az már leginkább komoly spottal megy csak. Néha látni t49 köröket komoly sebzéssel, de akkor meg nincs spotjuk általában, szóval spot nélkül én még nem láttam 7e-t könnyű tanktól.

Mondom, amit tényleg nem értek, hogy a kv220 küldetés során napjában többször is megkaptam ezeket a pályákat, plusz sand river is jó volt assaultban, siegfried szintén nagyon jó volt encounter ben, a beton bunkerektől nagy spotokat lehetett csinálni meg redshire is kiváló spotos pálya volt. Ebből 3-at szétb.sztak spot szempontjából. Most meg ha bekapcsolom az lt-15-t általában kétnaponta kapom meg malinovkát vagy prokhorovkát, de prokhorovka ráadásul használhatatlan encounter módban és eddig csak azt kaptam azon.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 18:39:48