banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Annyiban igazat adok neked, hogy rengeteg illegálisnak minősített mod van és sok látszólag ártatlannak tűnik, pl kamera trükközések, bohóc skin, fehér roncsok, az a mod, ami felrakja meg leszedi a távcsövet, álca hálót a garázsban, de már a sima autoaim is határeset és lehetne még sokáig folytatni.

Biztos előáll majd valaki, hogy ő semmilyen modot nem használ, arra azt mondom, hogy hurrá, de technikailag szerintem szinte mindenkinél találnánk valami illegálisat.

Mégis a warpack az már egy erős túlzás szerintem, ráadásul előfizetős csomag, basszus a titán fizet érte folyamatosan, hogy használja. Múltkor volt videó a másik g.ci modról, ami mutatja a teljes ellenséges csapat helyét, akkor is ha nincs spot alatt stb.

Szóval valahol azért meg kéne húzni a határt és a warpack például már egy g.ci csomag/mod, azért jogosnak érzem a ban-t, ilyen bohóc skin, fehér roncs, távcső automata felrakó meg a társai, de az autoaim is egyébként több problémát okoz, mint amennyit megold, meg azt mondom hogy nem ban érettek, maximum kapjon érte egy figyelmeztetést a játékos, hogy szedje le, aztán ennyi.

A feljelentés meg olyan dolog, ha valaki steamel vagy feltesz képet az illegál modjairól, akkor azt jelentsék fel, de az EU szerver nagyon passzívan áll hozzá a dologhoz.

Egyébként az baromság, hogy a feljelentések száma miatt bannolták és nem a warpack miatt, mert csak az ingame feljelentésnél van számolás tudtommal. Ilyenkor, ha nyitnak ticket-et, megnézik a tartalmát, látták, hogy warpack és kiosztottak rá egy enyhe 1 hét pihenőt.

hhpanther: én nem védekezek egyáltalán, inkább szomorú vagyok, hogy láthatóan fölösleges volt a tapasztalataimat megosztani, mert kb nulla információ rögzült belőle az agyadban, de ha ilyen magabiztos vagy, dobj fel egy képernyőképet a használt modjaidról és nézzük csak meg, hogy van-e közte bármilyen illegális Ha aslain-t használsz, akkor a telepítő listáról mutasd csak, hogy miket jelöltél ki
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 13:20:30