A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #361945 "Az ufp hiába gyenge szerintem az extrém szögek miatt jól fog pattintani, az alját meg az FVnek is mindenki belőtte... "
Pont ezt akartam mondani, hogy a Chief UFP-jének az erejét (és gyengeségét) a döntöttsége adja. Na most ha dombharcban úgy jössz ki hulldownban, hogy az UFP-ből ki is látszik egy rész, akkor a szög még extrémebb mint síkon, úgyhogy végképp autobounce. Nyílt terepen mondjuk minden pinát fog rá hajtogatni, de egyébként sincs sok heavy, amivel a mező közepén lehetne kolbászolni következmények nélkül, már csak az artyk miatt se. Plusz ezzel végre normálisan lehet csikicsukizni, nem úgy, mint a mostani, hátsótornyos borzadállyal.
Mellesleg most a WZ misi egész brit részét az 215b-vel csináltam meg, és a végére egész a szívemhez nőtt, dacára annak, hogy továbbra is tartom, hogy totál életképtelen koncepció. Sokkal kevésbé volt fájdalmas vele a grind, mint amire számítottam, de azért megkönnyebbüléssel üdvözölöm a Chieftaint:)