A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #361936 Azért a kv220 tud ilyet, hogy 20 lövésből 5 megy be, pedig közvetlen közelről sarokharcoltam 2 kv1 és 1 churchill ellen. Szokásos lemming vonat jobb oldalon, kevés tank a városban, azok is elhullanak pillanatok alatt és hopp szembe találom magam a 3 top tier ellenséges nehéz tankkal (meg valami aprólék is próbált lőni, de kiszedték a társaim, ahogy kidugta az orrát). Mondjuk az egyik kv1-t úgy láncon tudtam tartani, hogy egy lövés a churchill-be utána 1 lövés a kv1 első görgőjébe, közben side scrap-el hárítottam a második kv1 lövéseit. Na ez most egy jó csata volt, érdekes, 1 másodpercet nem unatkoztam.
Ha már van egy kis távolság, akkor nem lövik be a tornyát olyan egyszerűen. Főleg, ha van kis föld takarás is, mert én nem tudom, hogy mi van a játékkal, de ha minimális takarásban van a tank, akkor alig lehet meglőni, mindig a földbe csapódik. Ezt mindkét irányból megfigyeltem, úgyis, hogy én lőttem, meg úgyis, hogy engem. Érdekes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!