A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #358738 de jó..tegnap 12 órakor járt le a bannom. Belépek, és látom, hogy még rádobtak egy napot. Korrekt csávók. Nem 2 nappal kezdenek, hanem naponta adják a bant, hogyha másnap játék napot tartanál, akkor ne örülj.
Dühömben kipróbáltam a konkurenciát.
Na szóval a Warthundernél még a WOT-os ban is jobb.
Mentem 23 cm-t, és kilőttek. Aztán én mentem 27 cm-t, láttam valami kis pixelhalmot egy fűcsomóban, rángattam föl s le a célkeresztet, mire kizöldült. Ne de az kb 3 percig tartott, mire becéloztam azt a szart..Atán lőttem, majd meghalt.
Gondoltam, mivel mindenki egy szikla mögött bújkál ( még szerencse, hogy a II Világháborúban ez nem így volt, mert a Kurszki csata még mindíg tartana. Hans: Herr Shwarz sturmunbanführer, menjünk előre 200 méter, és foglaljunk lőállást. Schwarz: Megtiltom. Szemben orosz tankok vannak, majd jönnek ők. ), így gondolom közéjük vágtatok. Vágtatok. VÁGTATOK...Tényleg olyan volt vezetni, mint ha egy becefrézet lóval vezettem volna egy kereszteslovag rohamot kis ázsiában.
Ez az egy szerencséje a Wg-seknek, hogy nincsen normális konkurencia.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.04. 08:37:59