A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #358280 Nem tudom ki hogy áll az FV4202 felé vezető úton de most a Centurion 1-nél tartok.
Akit nem érdekel az nem olvassa el de írok róla egy kis saját érzésű leírást.
Van vele Tank ász,nagy kaliber,top gun,1 csík a csövön stb. nyalánkságok.
Amiben jó:
-jó lövegsüllyedés
-jó toronypáncél,igaz van egy-két gyenge hely rajta a lövegpajzs és test közötti terület illetve a teteje.
-jó átütés
-tűrhető pontosság és célzásidő
-szóval ezzel dombos részeken tornyozni kell
-jó látótávolság
negatívumok:
-nagy papír test tele modulsérülést okozó gyenge pontokkal,ha szemből eltalálnak vagy a vezető hal meg vagy kapok vele egy löszerrekesz sérülést szinte minden csatában,ennyi javítót még egy tankom se evett meg soha.
-gyenge alfasebzés,elég sokszor sebez átlag alatt,szerintem az ellen nevetőgörcsöt kap mikor 180-at sebzek bele
-drága alaplőszer ár de goldlőszer nélkül el lehet lenni vele
-lassú annak ellenére hogy nincs páncélja
-álcaértéke tierjében alacsony
-kicsi DPM ezért 1 vs 1 kerülendő főleg gyors medek lightok ellen
-igazi támogató tank lenne csak az a gond hogy sokszor nincs kit támogatni mert enyhén szólva nagyon sok játékos segghülye a játékhoz.
Csatákat nem nagyon lehet vele lehozni esetleg nagy szerencsével agyhalottak ellen mert ha már 1-nél több ellenfél jön rám egyszerre akkor már csak az ima segít.Tetszik a tank de sajnos túl sok a negatívum meg csapatfüggő nagyon ezért valószínű nem lesz megtartós
Én látótávolságra gyúrtam vele így volt több olyan csatám ahol 3000 körüli spotsebzést szedtem össze.