A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #357029 Most már látom, hogy pascuccit úgy fogok szerezni, ha agyonlövöm a suttyó csapattársamat, aki hirtelen megjelenik, hogy arty frag-et lopjon.
Ez egyszerűen rohadt idegesítő, hogy átvágom magam az ellenfélen, mert a sok idióta mellett nem igazán van szabad pálya, megküzdök a bázis kemperekkel és amikor végre az artykhoz jutok, mindig felbukkan egy rohadék, aki végig lapított valahol és lopja a frag-et. Nem akarok hazudni, de kb a 10. eset.
Most az egyik ilyen rohadékot kilőttem, amikor az ellen arty is tűzvonalban volt, mert akkor vétlen lövésnek veszi, de jött egy másik suttyó, azt már nem bírtam kilőni és ellopta a frag-et.
Ezekkel a küldetésekkel az az igazi gond, hogy 3 arty nem annyira gyakori és még akkor sem jelent semmit, mert mindig közbejön valami, rengeteg az idióta játékos, teljesen logikátlan helyeken vannak, az artyk is sokszor. 4-5 artyt nem láttam már 1 hete kb csak nehéz tankkal, meddel inkább a 2 a gyakori, illetve ha az olyan felállás, hogy nálunk van 3 és az ellenfélnél 2, vicces.
Az meg tényleg csak a hab a tetején, hogy ki kell lőjem a rohadt kemper és a végén megtáltosodó, jellemzően könnyű tankos idióta csapattársamat, ha pascuccit akarok.