banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Kreditgyáros prémium tankom már van, úgyhogy csak valami spéci tankra költenék, amit legénység húzásra is tudok használni. Én tartok erősen attól, hogy ökörködni jó lesz a japán nehéz ág, de ekkora böszme, lassú tankok hamar megunhatóak lesznek és akkor felesleges a prém tank is.

Ha most kéne kredit termelő prém tankot vennem, akkor persze egy tiger mindig érdekes lehet, de ahogy én elképzelem, kb mint a vk a 8.8-al, kb ugyanaz lehet, attól az ágyútól meg nem igazán vagyok hasra esve. Jó, tier6-ban el lehet szórakozni vele, de nem látom a fun faktort ebben a tankban sajnos és ahogy írtam előbb, szerintem a japán nehéz ág poénkodni egy rövid ideig jó lesz, de hamar rá fogok unni majd.