A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356764 Szerintem is összecsúsztak itt a fogalmak egy kicsit gyuszopapánál 
Én mondjuk még nem temetem a tier10 medeket, de ha nem hozzák a mostanit megközelítő játékélményt, akkor a garázsban fognak megrohadni és keresek valami értelmesebb tankot helyettük (amíg a wg szét nem cseszi azokat is). A megnövelt arany spam nálam nem opció, mert így is alíg bírom fenntartani a tier10 tankokat prémium előfizetés nélkül.
Más téma, passzívan kellett volna spotolnom prokhorovkán 2e-t, mi sem könnyebb gondolhatnánk. Bal oldalra jött 1 db ellenség! Az összes többi a hegyen és a síneknél tobzódott. A másik, ha nem kezdem el lőni az ellenfelet, akkor senki nem lövi és elmenekülnek, vicces azért. Top xp és 1580 spottal zártam, de ennek egy része aktív volt, úgyhogy ez most elég messze volt a küldetéstől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.22. 22:39:52