A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356757 f2f most sem lehet leállni egy komolyabb nehéz tankkal, maximum ha sikerül tornyozni valahogy, de akkor meg az arty fog elkapni vagy körbevesznek. Sokan sniperkednek a medekkel, de ugye bármivel, akár egy maus-al is sniperkednek a fogalmatlanok, annyi különbség, hogy egy sunnyogó med talán alkalmasabb rá.
Nem is értem, hogyan képzeled a f2f jelenetet, hogy leállnak az utca közepén és lövik egymást? Van ilyen? Én talán egyszer sem láttam, bár a sok idióta mellett bármi elképzelhető, de ez tutira nem egy gyakori jelenet. Sarokharc, sidescrap stb, jóval nagyobb alfás tankok, rohadtul nem ez a terepe egy kis alfás mednek.
Ami most megy velük, hogy mozgás közben, mozdulatlan ellenfelet ki lehet nagy biztonsággal kapni, rá lehet futni és megforgatni egy nagyobb tankot és nem azt figyelni állandóan, hogy most éppen pontosan derékszöget zár-e vagy gyenge pontra célzok.
Na pontosan ez fog megváltozni, rámegy az ember az ellenfélre és a lecsökkentett átütések már nem lesznek elégségesek ahhoz, hogy átüsse biztonságosan az ellenfelet. Gyenge pontot én legalábbis futás közben nem tudok becélozni, marad a háta, oldala, de ott is figyelni kell a szögre.
A sniperkedés meg marad ahogy volt, tehát a statikus, herev.akaró játékos nem érez meg sokat, hiszen neki van ideje gyenge pontra célozni.
Most mindegy is mit mondunk erről, népszerű és jó tankok (voltak), olyanok, amilyennek egy tier10 tanknak lennie kell(ene), hogy játék élményt adjon. Azért az is egy nagy kamu egyébként, hogy ezekkel elég ránézni az ellenfélre meg autoaim és mindent bevisznek, mert nem, de jó a játék velük, kevesebb szenvedés, mint sok trágya sz.rral. Nade basszus, egy tier10 tanknak már jónak kéne lennie, ha az ember ennyit grindel érte és utána is vállalja a sokszor súlyos kredit igényét.
A WG meg magasról sz.rik mindenre, ha vannak népszerű tankok, akkor azokat kinyírják és szerintük ettől lesz jobb a játék. Erősen kétlem, de ezek így gondolkodnak, mindent szétb.sznak, ami népszerű.