A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356738 Ilyen nincs, komolyan. Teljes sebességgel elmegyek egy arty előtt és kikap kb 150m megtétele után úgy, hogy rám rántotta az ágyúját, kapásból. Előtte nem látott, tehát kapás lövés, nem célzott, mindképpen oda kellett rántsa az ágyút és szétesett neki a célzóköre, egyszerűen ez már tényleg nevetséges. Bármibe lefogadom, ha én rá tudom rántani a tornyot, nekem mellé lőtt volna. Az artynak akkora célzóköre lehetett mint a fél képernyő, egyszerűen az ilyeneket nem lehetne meglőni és mégis a f.sz wg úgy csinálta meg, hogy mindegy mekkora az arty célzóköre, akkor is eltalál.
Ha lesz nyomós indok itt hagyni a csába ezt a játékot, akkor az artyk vannak az első helyen, mint nyomós érv. Nevetséges, primitív fasz logika, amit a wg bevezetett, csakhogy az egybites agyúak is tudjanak valamit kezdeni a csatában.
t-54___