banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én a type61-t bányásztam elő az ToT miatt és pearl river pályán áttörtünk középen, egy troll ágyús borsig (szerintem nem normális, aki trollos, de mindegy is) meg egy fv207 arty lapult a házaknál. Mivel ez a tank jó hull down-ban, a borsiggal sebzést "cseréltünk" és bár ő többet sebzett, de én meg kiszedtem a maradék hp-ról volt és húzódtam volna vissza, amikor az arty meg engem szedett ki a maradék hp-ról. Az arty nem felém nézett, fordulnia kellett. Annyi idő alatt, amíg megcéloztam és meglőttem a borsigot, meg kb +1-2 másodperc, amíg tolattam vissza a domb mögé, az arty becélzott és kilőtt.

Nekem is van ilyen artym, tudom, hogy ennyi idő alatt lehetetlen becélozni pontosan, ráadásul mozogtam, ráadásul dombon lefele, tehát a lövés íve miatt általában az ilyen lövések főlé mennek, szinte lehetetlen lövés volt, de a kockával azt dobták, hogy márpedig engem ki kellett lőni és úgy is lett.