banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nos, erre a hosszú sorozatok nagyon ritkák dologra csak annyit tudok mondani, hogy épp pénteken teszteltem egy rendszert amiben 50-50%os 0/1 variáns eloszlásra egymás után 7x kaptam 0-t, miután bedobta az első 1-es értéket. Már majdnem vettem volna fel a hibát, de aztán megjöttek az 1-esek... igaz, akkor 5x egymás után. Anekdótáztam is a kollégáknak, hogy ezt tesztelné egy SGs WOT topiklakó, biztos menne is be a szerverszobába hogy kirángassa a szopóágkapcsolgató szergejt a gép alól :)

Mondhatjuk rá persze hogy akkor szara a rendszer.. lehet hogy az. Egy dolog viszont biztos: ez itt tutira nem szándékosan van így megírva, egy szimpla java kóddal sikerül ilyenre :)

Gondolom te sokkal közelebb állsz az informatikához és gyakrabban szembesülsz a szerver oldali véletlenszámgenerálással :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.08. 15:35:07