A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #355996 Azt hittem, csak én emlékszem erre a (talán egy évvel ezelőtti) közzétételére ennek a "licencnek". Hogy mi változott? Ki tudja, szerintem akkora divat lett a sírás, hogy sok kollega kapásból kötelességének érezte a "ha sokat nyersz a csapat aljára tesz, ha sokat vesztesz a tetejére" koncepciót "szemét csaló WG belenyúl a játékba, a tankom pontosságát is babrálják, elintézik hogy pattanjak a Lolkopter seggéről is, mesterséges laggot idéznek elő mikor célkeresztbe kerül az ellenség, stb, stb." formájában interpretálni.
Hiába na, rájuk kell hagyni. Ha abban a tudatban veszítenek, hogy biztos csak a belenyúlás miatt megy rosszul, akkor talán kevesebbet nyafognak majd itt. Vagy talán épp hogy többet. Rég feladtam már, hogy megértsem:)