banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Ezzel az erővel a WoT-ban sosem volt random a random, mert eleve meg kell adni egy halmazt, egy tartományt(átütés -tól, -ig, sebzés -tól, -ig) és egy számot, amiben és ahonnan a generátor dolgozik. Valószínűleg tartozik még hozzá egy szórásérték és/vagy egy gyakoriság függvény. Azért gyanítom, hogy ez a random szám generálás minden más játékban hasonlóan megy, ergo sehol sincs igazi random.

Mióta felraktam anno a vitiris - féle stat modot, majd inkább az angol változatát a yasenkrasen - félét, azóta lesem minden nap végén, amikor játszom, és néhány alkalomtól eltekintve mindig 70-75% között mozog a találatom és ebből 75-80% az átütő. Prémmel, vagy prém nélkül tök mindegy. Egy-egy alkalommal volt kirívó eset, de 65% alá és 80% fölé sosem ment a találati százalék és 72% alá és 82% fölé sosem ment az átütő százalék.
    A WR pedig kezdetben 53% körül mozgott, most 55% és itt erősen stagnál. Sosem szakaszoztam és klánban sem voltam soha. Ezek tehát nem befolyásolták az értéket. A 12,5k csatámnak kb. a fele ment prém nélkül, többségében az első fele.

Más: Érdekes, hogy most mekkora cirkusz lett az MM-es dologból. Tavaly felrakta valaki ide ugyanezt, de a "fórum tücsök ciripelését" is hallani lehetett a kapcsolódó hozzászólások mellett. Nem tudom idén mi változott. Egyébként ez az MM-es buli így megy már legalább nyílt béta óta.