A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355989 Láthatóan nem érted, hogy hogyan működik a véletlen szám generátor. A kilengés mértéke teljesen mindegy, a lényeg, hogy a hosszú sorozatok borzalmasan ritkák, az még annál is ritkább, hogy több ember is ugyanazt tapasztalja és még annál is ritkább, hogy visszatérjen újra, meg újra, szinte előre láthatóan.
Erről ennyit, aki szerinted őrjöng (nem vettem magamra, én nem szoktam őrjöngeni, de a buta kifejezésre reagálni kell), az nem azért teszi, mert mellé lőtt 1x és egyébként meg találtak a lövések, hanem azért mert hosszú sorozatokkal találja magát szemben, többször is. Lehet pozitív sorozat is egyébként, vannak időszakok, amikor mindent megnyer az ember, de ez akkor sincs jól így, ez nem véletlen, hanem egy véletlen alapú manipulált valami. Kis "jóakarattal" a véletlen szót ki is lehetne belőle hagyni.
Egyébként is a WG szabadalom elég beszédes, ezek simán belenyúlnak a véletlen szám generátorba, ha arról van szó, hogy valamennyire kiegyenlítsék a játékot és a vérpistának is adjanak sikerélményt, amikor kikapja a fordulókörét futó padlógázas könnyű tankot mindenféle célzás nélkül.