A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #355984 Teljesen egyértelmű mekkora az RNG hatás... +-25% a sebzésre és a penre. Azaz 50% difi lehet. Ezek után kár bármin is rugózni, ez akkora véletlenszerűség hogy bármi kijöhet belőle és annak az ellenkezője is.
Ezért mosolygok csak a sok örjöngőn meg összeesküvés elméletes csákón. Ekkora randomság mellett NINCS szükség semmiféle extra belenyúlásra.
Külön tetszik amikor minden héten beköhögi valaki hogy ma mekkora epik napja volt, de nagyon fél mert akkor holnap biztos szopónap lesz.. értem én, az epic nap az amikor jól működik a random, a szopóág meg az amikor belenyúlnak.... véletlen se lehet mindkettő véletlen :)
Persze lehet benne olyasmi hogy minden csata elején egyszer seedelnek minednkinek/a csapatnak, és ez aztán néha okoz anomáliákat... de én tegnap is egész elvoltam (tartottam egy WOT napot a fiam accountján), volt amikor az ellenben maradt 3 hp, volt amikor bennem 2... mindazonáltal valaki mindíg meghalt a végén :)
A dilbert rajzolója is bizonyosan sokat WOtozott...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.08. 09:13:19